fredag 10 juni 2011

Skolavslutning

Det är något visst med barn som sjunger sommarens psalmer och sånger. Lite trist med allt tjat som varit om var hödtidsstunden ska hållas. Enligt mej beror det på hur man har det med lokaler på de olika orterna. Att ha det utomhus kan inte vara så kul när regnet öser ner som det brukar göra denna dag.
Just den här avslutningen var i kyrkan, klasserna f-3, och det var hur fint som helst. Finns det nåt finare än att höra späda barnröster sjunga våra välkända sommarpsalmer/sånger? Kanske hade prästen inte behövt "predika" men vem bryr sej en dag som denna?
 På slutet märktes det att det blev mycket spring i benen och för mej blev det inte lätt att fånga mina tre barnbarn på samma bild.
Hanna och Oskar frös när vi väntade på att Elias skulle slita sej från sitt studerande av gravstenarna. Men så smångom kom han också men det gick inte att få dem att stå stilla men dom fastnade.
Hoppas att ni får ett gott sommarlov, mina gosingar! Jag ska göra vad jag kan för att det ska bli så.

1 kommentar:

  1. Hej, Mary!
    Men visst är skolavslutningen en speciell händelse för barnen. Håller med dig om att det är dumt att det blivit tjafs om var man ska vara. Kyrkan är väl inget fel på? Finns väl viktigare ting att ta itu med?
    Nu väntar sommarlovet och hoppas att barnbarnen får en riktigt fin sommar!
    Kram, Agneta

    SvaraRadera