fredag 12 april 2013

Vågar man äta gröt?

Jo, det gör man  nog men skippa bären om du inte vill ha hepatit.
Vart är vi på väg? Att vi lever farligt är det väl ingen tvekan om. Att vi inte blir sjuka och dör om det är hästkött i lasagnen och köttbullarna eller äter hallalmärkt kött som innehåller gris är en sak. Falsk varudeklaration kan det väl kallas. Men att åka till Lund och äta frysta bär och dricka kranvatten är ingen bra idé. Det ena larmet avlöser det andra och snart slutar man väl lyssna och ligger där med kräksjuka och utslagen lever. Vin är godare än vatten men vad byter man ut bären mot mitt i vintern? Tappar bären inte sina vitaminer och annat vid kokning? Skit samma jag vill inte ha kokta bär!





1 kommentar:

  1. Hej, Mary!
    Även jag har skrivit om bären då jag sedan en tid tillbaka plockat fram min blender och börjat göra Smoothie med frysta bär, färsk frukt, havregryn och fil. En riktig vitaminbomb och recept finns på Havregrynspåsen.
    Nåja, jag kokade bär i går men fy bubblan vilket sölande och inte passade det till en Blender. Så nu är det slut med det.

    Jag är så trött på all denna skit vi stoppar i oss men tänker framförallt på barnbarn som växer upp med detta...usch!

    Så påstår våra politiker att vi blir allt äldre i detta landet och till det finns inga pengar så pensionsåldern ska höjas...bla bla bla....!
    Jag känner att vi blir allt yngre med tanke på vad dagens unga stoppar i sig...sådant sätter sina spår.
    Snart vågar ju ingen vaccinera sig med risk för att bli sjuk resten av livet.
    Profitörerna tycks inte ha varken baarn eller barnbarn eller empati....! Pengar är bra att ha men det finns väl för fanken gränser??
    Maten fraktas ta mig katten runt halva jordklotet och här ska vi källsortera och nu har vi fått 32 betalstationer här i Göteborg för att luften ska bli ren och vad hjälper det när vår föda innehåller skräp.
    Jäkla tur att man inte längre är ung...men stackars arma små barn !!
    Varm kram, Agneta

    SvaraRadera